Under många år, vi är en pålitlig leverantör perenner, lökar växter och buskar. Dessutom, vi är specialiserade på omfattande försäljningsorganisation för stormarknader, butiker och plantskolor. Vi erbjuder kompletta koncept för potentiella köpare anpassade till deras individuella behov detalj-och partihandel. Vi vet att innovation och bra presentation är nödvändig för god försäljning eftersom grunden är solid, aktiv modernisering av våra produkter, och deras presentation. Flexibiliteten i vår organisation och en hög standard garanterar att order snabbt implementeras och levereras till varje kund. Det som skiljer oss från andra företag - importera växter från utlandet och deltagande i programmet av Huvud Inspektionen för Växtskydd och Säd det binder ta itu med det med våra produkter är under ständig kontroll vilket resulterar i hög kvalitet på våra produkter.

Förpackning

Med tanke på varje kund och hans krav Företag Gardenia har en omfattande fotogalleri samt erbjuder ett brett utbud av färdiga paket bestående av:
• Showbox på lökar och jordstammar,
• Papperspåsar med foto,
• Kapers lök,
• Trästånd för boxar, kapers, gångjärn lådor och redo samling.

Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor

Erbjudandet av växter

PDF katalog
Trädgårdsgrossist grossist, Polen perenner plantor